Udruga Minores izabrala novo vodstvo

Minores je udruga koja je krenula u okviru Susreta za mlade u Franjevačkoj crkvi u Mostaru. Udruga djeluje u Mostaru već više od godinu dana, no tek smo prije nekoliko mjeseci registrirani kao udruga koja pomaže beskućnicima i socijalno ugroženim osobama u Mostaru.

Glavni cilj udruge je pomoć beskućnicima koje trenutno obilazimo dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom, dok je u planu za budućnost povećanje broja tjednih obilazaka. Naša organizacija također pomaže i socijalno ugroženim obiteljima koliko smo u mogućnosti s obzirom da su nam trenutno ograničena novčana sredstva, stoga organiziramo akcije prikupljanja hrane, kao što ste mogli svjedočiti u tjednu prije Uskrsa, koja je ove godine bila zaista uspješna. Ovim povodom zahvaljujemo se našim sugrađanima na njihovoj darežljivosti i želimo da znaju da svaka njihova donacija ide u ruke onih kojima je najpotrebnije i uvijek im izmami osmjeh na lice i donese barem neko olakšanje u zivotu.

Udruga Minores je sačinjena većinom od mladih ljudi kojih su većinom studenti, dok su neki već završili fakultete te opet ostali na zemlji i nisu zaboravili one kojima je pomoć potrebna.
Na sastaku 3.7.2014. godine su provedeni izbori za nove funcije unutar Udruge te imenovanje osoba koje će ih obavljati. Izabrani su:

Ana Miočević, predsjedica,
Dražen Alpeza, dopredsjednik,
Franjo Drmać, tajnik,
Matea Mikulić, blagajnica

Upravni odbor kojeg sačinjavaju fra Dalibor Dado Milas, Lana Čale i Matea Aničić. Nadamo se da će primjenom nove organizacije rada naša djelotvornost biti puno veća i da ćemo nastaviti rasti iz dana u dan.
Ovime želimo samo osvježiti vaše informacije o našoj udruzi te iskoristiti priliku da pozovemo sve ljude koji su željni pomoći da nam se pridruže jer kod nas uvjek ima mjesta za one koji koji vjeruju u bolje sutra ne samo za sebe nego i za druge .

Franjo Drmać / Udruga Minores

www.frama-mostar.ba

Top