Evo, sve činim novo III

Smisao i svjetlost da budeš

U meni i za mene

Krijepost i snaga u svakome danu

U svakom padu pratiš me

 

Počinje nam nova framaška godina. Kako je sve brzo proletjelo jel’ de? Odmoreni, puni energije, volje, ideja, nastavljamo dalje. Nastavlja i naša pjesma koju smo zadnji put ostavili na refrenu. Pa da nastavimo?

 

SMISAO I SVIJETLOST DA BUDEŠ U MENI I ZA MENE. Iako odmoreni, ponekad nam se čini teško sve ono što dolazi. Uz tmurnu i hladnu zimu često padne i naš duh. Izgubimo se u obavezama. Zaboravimo na sebe, zaboravimo na Tebe. I zato Te tražimo da nam budeš smisao svega, da budemo zahvalni što Ti možemo pomoći nositi križ. Tražimo Te da nam osvijetliš svaki tmurni dan. Da budeš naša svjetlost, bilo kada i bilo gdje. Da time djeluješ kroz nas, ali i za nas.

 

KRIJEPOST I SNAGA U SVAKOME DANU U SVAKOM PADU PRATIŠ ME. Da, upravo to – krijepost i snaga u svakome danu. I kada smo sretni i kada nam dobro ide, trebaš nam. Jedino Tebi možemo  pripisati svaki poklonjeni dan i novu priliku da budemo bolji. A kada posrnemo, zaljuljamo se, kada nam slijedi pad, molimo Te da pratiš nas. Budeš nam ruka za koju ćemo se čvrsto primiti i nastaviti dalje. Dalje u svakodnevnici, školi, poslu, molitvi, pa i Frami. Dalje u nadi, ustrajnosti, pa i životu.

Top